Cafe-Scurta (Non-Posirca)

OTHER PEOPLE`S FAVORITE DRINK

Spumata: Savuroasă Expresată, Spumă Groasă și Nefiartă

Non-Poșircă

CONSISTENȚĂ: ``SHUT-URI DE CARTUS``

  Pentru Cei Imuni la Cofeina

 

  Un nou cuvânt: ,,Non-Poșircă`` A fost pronunțat pentru prima oară de către Domnul ZAȚ POȘIRCAR  în ziua, ora și minutul în care a decis să încerce, pentru prima dată, să servească într-un local, un expresso oarecare, scurt și tare. 
  
 In anul 2015, domnul ZAȚ POȘIRCAR  se pregătea să se întoarcă din Italia în România. In ziua în care a pornit spre România, a cumpărat 10 porții de cafea la pachet, gata preparate, pentru a le aduce la cei de acasă.
Rulând vehiculul pe autostrada cu viteză mare, a fost oprit de poliție în Italia, polițistul l-a întrebat: ,,de ce te grăbești?`` Domnul ZAȚ POȘIRCAR răspunse: ,,Mă grăbesc să ajung în România înainte să se răcească aceste cafele, vreau ca bunicul meu ZAȚ CLOCIALĂ să le savureze (având temperatură originală) fără să le reîncalzească``

Pe urmă, polițistul a zis: ,,Foarte bine, domnule ZAȚ POȘIRCAR! Totuși, deschide rezervorul să adaug acest red bull energizant în carburant să vitalizeze sistemele mecanice ale vehiculului, să ajungi mai repede cu cafeaua în România, depășind viteza de 300km/h timpul va încetini în interior și temperatura cafelei va scădea doar cu un grad celsius la 300km parcurși``.

In prezent, domnul ZAȚ POȘIRCAR , are obișnuinta să servească ocazional o ceașcă de cafea (fie live, fie in reluare), exclusiv în localuri unde personalul este specializat în prepararea a așa zisei ,,Non-Poșircă``.

De nenumarate ori, domnul ZAȚ, cerea chelnerului cafea scurtă iar chelnerul memora numai cuvântul ,,cafea`` și uita că a cerut să fie scurtă și lungea cafeaua în așa fel încât devenea o băutură pe care el o considera ,,ceai de boabe de cafea`` Totusi domnul ZAȚ, a initiat o ,,psiho-strategie`` De acum, NU mai zice: ,,O CAFEA scurtă va rog`` Ci folosește un mod de exprimare strategic: ,,Doresc o Cafe-Scurtă și zahăr brun, vă rog``.                                           

                                                                                               Click sus Cofeina La Volan

Enjoy A Daily "Bullet'' To The Heart!

Posircar Zat