Conducerea Sub Influenta Cofeinei

Caffeine is a naturally occurring chemical stimulant that affects the central nervous system.

Could your daily cup of coffee, get you in trouble with the law?

Conducerea Sub Influenta Cofeinei

Fiola caffeine-test

Conversația ,,Poșircoidală`` Dintre Domnul Zaț Poșircar și Domnul Polițist

   Dupa ce Domnul Zaț Poșircar a ieșit din prăvalie, in acel sat, unde a cumpărat două ,,fierte-n oală`` la pachet, s-a urcat in mașină și a plecat. Abia iși terminase de baut cafe-chioara și il oprește un polițist avand FIOLA pregatită, urmând să aibă loc urmăoarea conversatie:

 
,,Dl. polițist: -Ați consumat coofeină?
 
Dr. Zaț Posircar: -Deocamdată, pot să spun că nu este un consum ocazional pentru că divulgaritatea umanistică a unui cafengiu s-ar putea retușa pe un blastom de dependență al nonșalanței nonconformistice într-o poșircăritorie. Numai că această republistică interumană s-ar putea repudia pe un consum de un anumit tronson umanitar.
Aș vrea ca totul... în această zi a unui moment de savurare in care o giuaică interumană putea prepara. O fiartă-n oală pură ce te-ar putea restructura pe un anumit disconfort pluri-decofeinistic umanitar.
 
Eu am venit ca să confirm...
Sunt într-o urbanistică, într-o cazuistică medicală de decofeinizare, la nivel subatomic al unui univers transvers și am luat o Cafe-Chioară Decofeinizată,  împărtășaind un moment într-un situs inversus, într-un nonșalant nonconformist intr-o cafe-chiorărie și nu știu dacă dumneavoastră aveți pledoaria ca să-mi oferiți această continență parasinusoidală pe care, niciodată, acest consum situs inversus s-ar putea recofeiniza.

 

Dl. polițist: -In urma testarii cu fiola am constatat că nu ați consumat coofeină la volan. Din răspunsul tau indescifrabil, reiese că tocmai ai iesit dintr-o poșircăritorie si ai avut un moment in care ai savurat o fiartă-n oală si eviti a-mi repudia acest tronson de consumație.

Dr. Zaț Poșircar: -Fiola a spus adevărul, nu am consumat cofeină, am consumat doar o cafea decofeinizată.

Dl. politist: -Adică, noncofeinizată sau noncofeinică? (necofeinic/nealcoolic)

Dr. Zaț Posircar: -Sigur, Cafea Făra Cofeină, te-ai convins?(Caf. Făra Cofeină/Bere fara alcool)

Dl. polițist: -O să mă convingi după Recoltarea Probelor Biologice, dacă nu cumva ai o coofemie mai mare  de 0,20 grame / litru.`` (coofemie/alcoolemie)

RASPUNS SIMILAR (Conducerea Sub Influenta Foamei)

Ati tinut post?

Detector De Cofeina

Șăfule, Zaț a adus cafea în termos la servici, au băut și ceilațli.

Pe lângă detectorul de fum si camerele de filmat, angajatorii vor instala un detector de cofeină conectat la internet, pentru a declanșa un semnal, când angajatii pierd vremea la cafea.

Deocamdată, are loc metoda clasică prin care este informat un șef despre acest lucru, anume ,,hiden- camera de filmat mobilă`` (Papagaliștii).  

Drive Carefully

Zat Posircar